Get Adobe Flash player
Home Vitamine

Vitamine

Beta Carotene 9.000 UI

Beta-carotenul este o provitamină A. Acesta este transformat în ficat în vitamina A, în funcţie de necesităţile organismului.

Lei 37,21
[Detalii produs...]  
C 1000 PLUS

Megadoza de vitamina C a fost completată cu măceşe provenite din culturi organice, ceea ce sporeşte şi mai mult efectul vitaminei C.

Lei 65,75
[Detalii produs...]  
C-500 Delayed Release

C 500 (500 mg) - tablete cu cantităţi mari de vitamina C, cu absorbţie prelungită (time released). Asigură o absorbţie şi o eliminare permanentă din organism, menţinând astfel constant nivelul acestei vitamine pe tot parcursul zilei.

Lei 47,57
[Detalii produs...]  
C-Plus Flavonoid

Bioflavonoide - vitamine cunoscute sub denumirea generică de vitamine P. Stimulează absorbţia vitaminei C şi, împreună cu aceasta, au efect sinergic.Îmbunătăţesc secreţia biliară, scad colesterolemia şi previn formarea cataractei.

Lei 30,07
[Detalii produs...]  
C300 Plus

După cum se ştie, vitamina C este o vitamină hidrosolubilă care nu poate fi sintetizată de organism din cauza deficienţei unei enzime.

Lei 56,86
[Detalii produs...]  
D-drops, 30 ml

Vitamina D este o vitamină liposolubilă care se găseşte în mod natural în foarte puţine alimente,

Lei 80,55
[Detalii produs...]  
Liquid C + Bioflavonoids

Cel mai nou produs antioxidant lansat de CaliVita este Liquid C + Bioflavonoids with Rose Hips. Acesta este un antioxidant complex, ale cãrui ingrediente active au un efect benefic sinergic .

Lei 75,32
[Detalii produs...]  
Mega B Complex

Vreţi să vă eliberaţi de stres? Vă cade părul, vi se rup unghiile, aveţi pielea uscată? Nu vă necăjiţi! Prin suplimentarea cu vitamine B, deseori aceste simptome pot fi ameliorate, ba mai mult, pot dispărea.

Lei 105,20
[Detalii produs...]  
Stress Management B-Complex

Niacinamida este importantă în oxidarea biologică, producerea de energie, în anabolismul şi catabolismul glucidelor şi lipidelor. Este esenţială pentru funcţionarea normală a sistemului digestiv, sistemului nervos, precum şi pentru sinteza unor hormoni.

Lei 44,48
[Detalii produs...]  
Vitamina E

Vitamina E are un rol important în metabolismul proteinelor, glucidelor, lipidelor, precum şi în menţinerea echilibrului hidroelectrolitic. Este de mare ajutor după o afecţiune,deoarece contribuie la regenerarea celulelor.

Lei 45,45
[Detalii produs...]  

  • «« Start
  • « Prev
  • 1
  • Next »
  • End »»


Display #  
Results 1 - 10 of 10

Cauta produseUtilizatori Online

Avem 20 vizitatori online
X

Informare


Ati accesat un website PARTENER al CaliVita International.

Daca sunteti deja inscris in Reteaua de consumatori si distribuitori a CaliVita International, va rugam accesati pentru comenzi pagina oficiala a acestei firme: www.calivita.ro.
Daca doriti sa deveniti membru al Retelei CaliVita, va rugam sa accesati urmatorul link http://calivita.ro/registration/0403400799/.