Get Adobe Flash player
Home Vitamine Liquid C + Bioflavonoids
Lion Kids Punch with Vitamin DLiquid Chlorophyll

Liquid C   Bioflavonoids
(imagine marita)


Liquid C + Bioflavonoids

Pret: Lei 75,32
Cel mai nou produs antioxidant lansat de CaliVita este Liquid C + Bioflavonoids with Rose Hips. Chiar dacã princi­palul sãu component este binecunoscuta vitaminã C, acesta este un antioxidant complex, ale cãrui ingrediente active au un efect benefic sinergic la adresa sãnãtãtii si a stãrii noastre generale.

Cu totii avem nevoie de protectie antioxi­dan­tã. Radicalii liberi prezenti in organismul nostru sunt compusi ai oxigenului cu un electron impar, care incearcã sã isi redobândeascã electronii lipsã luându-i de la alte molecule organice pe care, in acelasi timp, le oxideazã. Dacã in organism nu existã o cantitate suficientã de anti­oxidanti (de exemplu vitamina C sau flavo­noide), care pot neutraliza aceste forme reactive de oxigen, biomoleculele vitale ale organismului vor avea de suferit. Acesti compusi ai oxigenului cu un electron impar sunt produsi in organism in cadrul proceselor fiziologice normale, dar asa-numitul stres oxidativ poate apãrea si in urma efortului fizic intens (de exemplu la sportivi sau la persoanele care desfãsoarã activitate fizicã), a expunerii la aerul poluat din orase, la fumul de tigarã, la poluarea industrialã (de exem­plu cu metale grele, pesticide, erbicide, con­servanti), precum si datoritã sub­stan­telor produse in urma metabo­lizãrii anumitor medicamente (an­ti­con­cep­tionale, antibiotice etc.). Persoanelor din aceste gru­pe de risc li se recomandã con­su­mul unei doze ridicate de antioxidanti.
Liquid C + Bioflavonoids with Rose Hips, datoritã componentelor sale antioxidante excelent armonizate, este o adevãratã bombã antioxidantã.
Vitamina C este una din vitaminele cu cel mai important efect antioxidant. Joacã un rol major in functionarea sistemului de apãrare a organis­mului, ajutând sistemul imunitar sã protejeze corpul impotriva bacteriilor si viru­surilor. Efec­tele sale de neutralizare a radi­calilor liberi pot reduce deteriorarea capacitãtii cognitive la per­soa­nele de vârstã inaintatã. Vitamina C este ne­ce­sarã pentru mentinerea sãnãtãtii gingiilor, car­ti­lajelor, pielii si oaselor, a structurii normale a tesuturilor conjunctive, precum si a functionãrii adecvate a sistemului nervos. Pe lângã faptul cã joacã un rol important in mentinerea structurii vaselor de sânge, ajutã la functionarea sãnã­toasã a sistemului cardiovascular si, de aseme­nea, sprijinã absorbtia fierului.
Celãlalt ingredient activ al produsului este extractul de bioflavonoide din citrice. Flavo­noide este denumirea cuprinzãtoare a compusi­lor cu efect antioxidant prezenti in plante ca si pigmenti. Si astãzi mai persistã conceptia gresitã cã bioflavonoidele sunt vitamine. Ele nu sunt vitamine, insã cel care le-a descoperit, Albert Szent-Györgyi, le-a numit vitamina P (vitamina anti-permeabilitate), fãcând referire la perme­abilitatea vaselor de sânge. Pe lângã puternicele lor proprietãti antioxidante, bioflavonoidele din citrice  joacã un rol-cheie in absorbtia vitaminei C si utilizarea acesteia in organism. in plus, Liquid C + Bioflavonoids with Rose Hips mai conti­ne si extract de mãcese, care con­sti­tuie una din cele mai cunoscute surse naturale de vitamina C.
Noutatea acestui produs constã in complexul patentat Quick-Sorb®, un amestec special de ghimbir, Emblica Officinalis (Amla) si ardei. Sar­cina acestuia este sã ajute la absorbtia si utili­zarea ingredientelor active.
Produsul, datoritã formei sale lichide, se recomandã in special celor care nu doresc sã consume tablete sau capsule. Lichidul are un gust plãcut de lãmâie si poate fi dozat foarte usor cu ajutorul cupei cu care este prevãzut. Fãrã coloranti artificiali si zahãr. Pentru indulcire si aromã s-au folosit nectar de agave organice (Agave americana) si ulei de citrice. Se poate consuma separat sau in combinatie cu alimente sau bãuturi.

Un flacon contine 240 ml ( 96 de portii )

Administrare : 2,5 ml / zi

Ingrediente :

 

Extract de bioflavonoide din citrice

Extract din Cirese de Barbados

Extract de macese

 Cauta produseLei 117,58


Lei 50,67


Utilizatori Online

Avem 40 vizitatori online
X

Informare


Ati accesat un website PARTENER al CaliVita International.

Daca sunteti deja inscris in Reteaua de consumatori si distribuitori a CaliVita International, va rugam accesati pentru comenzi pagina oficiala a acestei firme: www.calivita.ro.
Daca doriti sa deveniti membru al Retelei CaliVita, va rugam sa accesati urmatorul link http://calivita.ro/registration/0403400799/.