Get Adobe Flash player
Home Produse pentru digestie

Produse pentru digestie

Ac-zymes

In cazul diareei , administrarea timp de 5-6 zile este de ajuns pentru restabilirea florei intestinale.In cazul micozelor profunde (dermatologice sau ginecologice) Acidophilus se poate administra luni de zile.

Lei 67,87
[Detalii produs...]  
Acidophilus with Psyllium

Acidophilus reduce nivelul colesterolului, are rol in sinteza vitaminelor B, inlatura mirosul neplacut al gurii provocat de anumite procese biologice din intestin, are efect in acnee si alte boli dermatologice si in tratarea herpesului

Lei 85,36
[Detalii produs...]  
Digest Ease

Tulburarile de digestie pot aparea nu numai la varste înaintate, ci si din alte motive, în orice etapa a vietii.Deoarece digestia este reglata de enzime, un rol important în prevenirea sau ameliorarea unor tulburari digestive îl are consumul de suplimente

Lei 68,17
[Detalii produs...]  
Digestive Enzymes

Se poate constata ca, o data cu înaintarea în varsta, capacitatea de digestie a organismului scade. Cauzele pot fi diverse: scaderea capacitatii de masticare, functionalitatea redusa a glandelor producatoare de enzime din tractul digestiv.

Lei 75,32
[Detalii produs...]  
Meal Time Digestive Enzymes

Papaina este cea mai importanta enzima aflata în frunzele si fructele plantei tropicale papaya. Aceasta enzima este asemanatoare cu pepsina produsa de organismul uman si intervine în descompunerea alimentelor.

Lei 26,98
[Detalii produs...]  
ProbioBalance

Probioticele sunt microorganisme benefice care supravietuiesc efectelor distructive ale acidului gastric, bilei si enzimelor digestive, reusind sa ajunga si sa se multiplice în colon.

Lei 79,39
[Detalii produs...]  

  • «« Start
  • « Prev
  • 1
  • Next »
  • End »»


Display #  
Results 1 - 6 of 6

Cauta produseLei 65,07


Lei 107,33


Utilizatori Online

Avem 17 vizitatori online
X

Informare


Ati accesat un website PARTENER al CaliVita International.

Daca sunteti deja inscris in Reteaua de consumatori si distribuitori a CaliVita International, va rugam accesati pentru comenzi pagina oficiala a acestei firme: www.calivita.ro.
Daca doriti sa deveniti membru al Retelei CaliVita, va rugam sa accesati urmatorul link http://calivita.ro/registration/0403400799/.