Get Adobe Flash player
Home Produse pentru digestie ProbioBalance
Pro-State PowerPure Yucca

ProbioBalance
(imagine marita)


ProbioBalance

Pret: Lei 79,39
În general, numarul bacteriilor intestinale benefice este mai mare decat al celor daunatoare, dar aceasta situatie se poate modifica foarte usor, caz în care bacteriile patogene se pot multiplica rapid, în detrimentul celor benefice. Printre factorii care pot perturba echilibrul florei intestinale se numara: tratamentul cu antibiotice, în urma caruia sunt distrusi nu numai bacteriile patogene, ci si bacteriile benefice; fumatul; stresul; consumul excesiv de alimente prea condimentate sau prea grase; consumul excesiv de alcool; contactul cu culturile de bacterii straine (în timpul concediilor în strainatate); stari diareice. În aceste situatii, pentru a restabili echilibrul intestinal, este indicat aportul de bacterii probiotice si prebiotice.
Probioticele sunt microorganisme benefice care supravietuiesc efectelor distructive ale acidului gastric, bilei si enzimelor digestive, reusind sa ajunga si sa se multiplice în colon. Ele blocheaza înmultirea bacteriilor patogene, ajutand la mentinerea florei intestinale normale. Prebioticele nu sunt bacterii, ci carbohidrati complecsi care constituie hrana exclusiva a probioticelor. Produsele care contin atat probiotice, cat si prebiotice, se numesc simbiotice. ProbioBalance de CaliVita este un produs simbiotic care contine trei specii de probiotice, ajungand la un numar de 4 miliarde de germeni, prezenti în mod natural si în organismul uman. Aceste probiotice sunt Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum si Lactobacillus rhamnosus. Probabil ca cel mai cunoscut este Lactobacillus acidophilus, care contribuie la reducerea nivelului de bacterii patogene în intestinul subtire si, de asemenea, produce lactaza, o enzima deosebit de importanta pentru digestia laptelui. Lactobacillus acidophilus este, de asemenea, implicat în producerea vitaminelor B în timpul procesului de digestie. La fel, Bifidobacterium longum blocheaza cresterea bacteriilor nocive si fortifica sistemul imunitar. Aceleasi actiuni le exercita si Lactobacillus rhamnosus, care este deseori utilizat ca si conservant natural în iaurturi.  Prebioticele sunt asigurate de existenta fructo-oligozaharidelor din compozitia produsului.
Suplimentul alimentar ProbioBalance de CaliVita contribuie la mentinerea unei flore intestinale echilibrate. Datorita gustului placut, poate fi administrat si copiilor.

Un flacon contine 60 tablete

Administrare : 1 - 3 tablete pe zi

 

IngredienteCauta produseUtilizatori Online

Avem 39 vizitatori online
X

Informare


Ati accesat un website PARTENER al CaliVita International.

Daca sunteti deja inscris in Reteaua de consumatori si distribuitori a CaliVita International, va rugam accesati pentru comenzi pagina oficiala a acestei firme: www.calivita.ro.
Daca doriti sa deveniti membru al Retelei CaliVita, va rugam sa accesati urmatorul link http://calivita.ro/registration/0403400799/.