Get Adobe Flash player
Home Produse pentru barbati Pro-State Power
Pro SeleniumProbioBalance

Pro-State Power
(imagine marita)


Pro-State Power

Pret: Lei 111,39
Aveti o viata sexuala normala?
Întrebarile privind sexualitatea si perpetuarea speciei sunt de o varsta cu omenirea, iar interesul este la fel de mare în zilele noastre ca altadata. Nici nu este de mirare, caci viata sexuala ne influenteaza existenta de zi cu zi. Este influentata dispozitia, starea de spirit, calitatea muncii, chiar si rabdarea, întelegerea de care dam dovada fata de semenii nostri. Starea tensionata, suprasolicitarea psihica au un efect negativ si asupra vietii noastre sexuale. Problema poate fi rezolvata cu ajutorul unor plante cunoscute în popor pentru efectul lor benefic. Daca tulburarile sexuale sunt cauzate de cresterea prostatei sau de inflamarea acesteia, plantele ne ofera o solutie naturala.

Saw Palmetto favorizeaza eliminarea urinei si reduce frecventa urinarilor nocturne. A fost recunoscut în întreaga Europa ca remediu pentru tratarea hipertrofiei benigne a prostatei.
Pygeum africanum intervine în restabilirea echilibrului hormonal al organismului, încetineste cresterea prostatei si are efect diuretic.
Uleiul de in contine 27 de tipuri de substante anticancerigene.
Efectul urzicii: diuretic, astringent, fortifiant, antihemoragic.
Sarcina principala a licopinei este LUPTA ÎMPOTRIVA CANCERULUI.
Bioperina faciliteaza absorbtia substantelor active din extractele de plante si a oligoelementelor în organism.
Seleniul creste libidoul barbatilor si reduce simptomele neplacute datorate dezechilibrelor hormonale. În plus, este indispensabil pentru formarea lichidului spermatic.
Zincul joaca un rol important în sistemul de reproducere masculin. Stimuleaza sinteza testosteronului, care ajuta atat erectia, cat si ejacularea.

O solutie pentru barbati.
Ingrediente

Extract din Saw Palmetto 300 mg
Extract din frunze de urzica 150 mg
Ulei din seminte de in 150 mg
Extract din scoarta de Pygeum Africanum 60 mg
Zinc 15 mg
Licopina 2.5 mg
Bioperina 1 mg
Seleniu 80 mcgCauta produseUtilizatori Online

Avem 37 vizitatori online
X

Informare


Ati accesat un website PARTENER al CaliVita International.

Daca sunteti deja inscris in Reteaua de consumatori si distribuitori a CaliVita International, va rugam accesati pentru comenzi pagina oficiala a acestei firme: www.calivita.ro.
Daca doriti sa deveniti membru al Retelei CaliVita, va rugam sa accesati urmatorul link http://calivita.ro/registration/0403400799/.