Get Adobe Flash player
Home Produse electronice Bioharmonex 3
Beta Carotene 9.000 UIC 1000 PLUS

Bioharmonex 3
(imagine marita)


Bioharmonex 3

Pret: Lei 2.368,99
BioHarmonex® este un dispozitiv universal de biorezonanta electromagnetica, ce poate fi utilizat de persoanele de ambele sexe, din toate grupele de varsta, pentru preventie si tratament.
Acesta este destinat în special persoanelor care au un stil de viata agitat, care sunt foarte ocupate si nu le ramane timp suficient pentru activitatile fizice sau au o alimentatie neadecvata.
Pe langa faptul ca îmbunatateste conditia fizica, ajuta si la îmbunatatirea starii mentale, cu ajutorul rezonantei armonioase din organism. Acesta este un instrument foarte valoros pentru stimularea si refacerea celulelor imunitare, tratarea afectiunilor hormonale si detoxificare.
Sprijina functionarea naturala a metabolismului si vine în ajutorul femeilor gravide. Nu are efecte secundare.

Programe Bioharmonex

1. Copii : Sprijina functionarea optima si dezvoltarea sanatoasa a sistemului imunitar, aspecte foarte importante în copilarie.

Pentru accentuarea efectului, acest program poate fi combinat cu produsele Infant Formula, Lion Kids, ProbioBalance si Liquid C+.

 

2. Imunitate : Sprijina functionarea normala a sistemului imunitar si stimuleaza sistemul hormonal.

Are o eficacitate maxima daca este combinat cu suplimente alimentare pentru sprijinul sistemului imunitar: ImmunAid, VirAgo, Bee Power, Polinesian Noni, C 500,

C 300 PLUS, C 1000, Oregano Oil, ProbioBalance , SambuRex , si L-Lysine PLUS.

 

3. Întinerire : Sprijina sistemul antioxidativ al organismului si stimuleaza sistemul hormonal.

Efectul sau poate fi sporit cu ajutorul suplimentelor alimentare cu antioxidanti si revitalizante + energizante : Ocean 21, Energy & Memory, Panax Ginseng, Ginkgo XC, Protect 4Life, Mega Protect 4Life, VitalMan, VitalWoman, Smokerade, produse cu CoQ10, Xantho Plus, Lutein si Lutein Plus, Resveratrol Plus.


4. Hormoni : Îmbunatateste si echilibreaza functionarea sistemului hormonal. Daca este utilizat sistematic, poate reduce simptomele neplacute cauzate de modificarile hormonale.

Pentru cele mai bune rezultate poate fi folosit în paralel cu : VitalMan, VitalWoman, Menopausal , Evening Primrose Oil si Ocean 21.


5. Dureri : Ajuta la cresterea pragului durerii.

Impreuna cu : White Willow, Joint ProteX Forte, Joint ProteX, Vein ProteX, Polinesian Noni si Shark Aid.


6. Relaxare : Acest program ajuta la contrabalansarea efectelor daunatoare ale stresului si la relaxarea organismului.

Pentru a spori efectul programului recomandam : Rhodiolin, Stress Management B-Complex, Mega B-Complex, Polinesian Noni si Melatonin 3.0.


7. Nervi : Armonizeaza functionarea sistemului nervos, creste capacitatea mentala si de concentrare.

Se recomanda folosirea produselor : Super Soya lecithin, Rhodiolin, Panax ginseng, Stress Management B-Complex, Mega B-Complex, Triple-Potency Lecithin, Rhodiolin si MagneZi B6.


8. Slabire : Îmbunatateste metabolismul grasimilor si eliminarea materiilor reziduale.Poate fi de ajutor în cadrul tratamentelor anticelulitice.

Eficienta sa poate fi sporita cu ajutorul exercitiilor fizice regulate si al consumului de lichide , dar si urmatoarele produse pot fi de ajutor : Nopalin, Chromium Max 500, Citrimax & Chromium, Slim Formula, XShape, Figure Shaper, C-Rx Cream .


9. Detoxifiere : Acest program are o serie de subprograme pentru diferite organe ( ficat, rinichi, intestine etc. ) care sprijina procesele de detoxificare din organism.

Pentru rezultate optime trebuie folosit în combinatie cu: Liquid Chlorophyll, Green Care, Oregano Oil, Ocean 21, Liver Aid, Arginine Plus, Pure Yucca si Nopalin.


10. Vedere : Amelioreaza oboseala oculara. Se recomanda în special persoanelor care îsi petrec o mare parte din timp în fata monitorului , televizorului sau poarta ochelari.

Acest program poate fi sustinut de : C plus Flavonoid, Lutein Plus, Lutein, Beta Carotene si ZenThonic.


11. Circulatie : Daca este folosit sistematic, ajuta la functionarea normala sistemului cardiovascular . Este, de asemenea, ideal pentru sportivi.

Poate fi folosit în combinatie cu produse care sprijina sistemul circulator : OxyMax, Rhodiolin, Cholestone, Garlic Caps, Super Soya Lecithin, Omega 3, Ginkgo XC, Protect 4Life, Mega Protect 4Life, gama CoQ10, Resveratrol Plus .


12. Respirator : Sprijina functia respiratorie. Se recomanda sportivilor, fumatorilor si persoanelor care locuiesc în zonele urbane.

Se recomanda a fi utilizat cu :OxyMax, Smokerade, C1000, Oregano Oil, Ocean 21, Polinesian Noni .


13. Digestie : Sprijina sistemul digestiv si procesele digestive ( descompunerea si absorbtia nutrientilor).

Eficienta sa creste daca este utilizat cu : Digestive Enzymes, ParaProteX, Nopalin, AC-Zymes, Digest Ease, ProbioBalance si Oregano Oil.


14. Ficat – Pancreas : Aceste doua organe joaca un rol foarte important în cadrul sistemului digestiv. Acest program este conceput sa protejeze si sa sprijine functionarea ficatului si a pancreasului.

Eficienta sa creste cu : Liver Aid, Arginine Plus, Digestive Enzymes.


15. Piele : Sprijina metabolismul pielii , ajuta la la absorbtia substantelor care hranesc pielea, indiferent daca sunt cu aplicare externa ( produse Aquabelle Cosmetics, Oregano Oil, apa acida Aquarion, Hand & Body Lotion, Silk & Shine) sau interna ( OxyMax, Ocean 21, Evening Primrose Oil, Beta Carotene, VeinProteX, Beauty Formula ) . Ajuta la regenerarea pielii si mentinerea elasticitatii acesteia.

 

16. Urinar : Acest program sprijina functionarea rinichilor si a tractului urinar.Astfel, eliminarea materiilor reziduale devine mai eficienta. Ajuta la mentinerea echilibrului acido-bazic si sare-apa.

Barbatilor le este recomandat ca o modalitate complementara la Pro State Power , dar poate fi folosit de oricine în combinatie cu Apa alcalina Aquarion, VirAgo, Green Care, OxyMax, ParaProtex si URX.


17. Oase – Coloana : Spijina metabolismul si mineralizarea oaselor, precum si regenerarea acestora.

Eficacitatea sa creste cu : Strong Bones PLUS, Strong Bones, Joint ProteX Forte, Joint ProteX, Power Mins si MagneZi B6.


18. Postantrenament : Recomandat în special dupa antrenament sau efort fizic intens, deoarece sprijina metabolismul si regenerarea tesuturilor si reduce senzatia de oboseala.

Se recomanda : Energy&Memory, OxyMax, Joint ProteX Forte, Joint ProteX, Ginkgo XC, HGH Support, Power Mins si C 1000.


19. Meridian : Stimuleaza si armonizeaza meridianele. Sprijina metabolismul si echilibrul interior. Confera o stare de bine.

Produse recomandate : Ocean 21, ZenThonic, OxyMax, Polinesian Noni, Full Spectrum .


20. Bioritm : Scopul acestui program este sprijinirea generala a sistemelor fiziologice si restaurarea sau optimizarea ritmului intern al organismului. Faciliteaza adaptarea la schimbari si intensifica starile emotionale.Se recomanda persoanelor care lucreaza pe schimburi, precum si celor care calatoresc frecvent în strainatate .

Produse recomandate : Super Soya Lecithin, Triple-Potency Lecithin, Ocean 21, Polinesian Noni si ZenThonic.


21. Menstruatie
Conform anumitor concepte spirituale, exista o legatura evidenta între fazele lunii si ciclul menstrual al femeii, de 28 de zile, care, practic, determina „natura” feminina.
Vibratiile emise de acest program actioneaza direct asupra ciclului menstrual. Se recomanda si ca program suplimentar la programele Hormoni, Piele, Detoxificare si Bioritm.

Acest program se combina perfect cu produsele : VitalWoman, Menopausal Formula si Ginkgo XC.22.Prostata
Un program recomandat barbatilor, în special celor adulti si de varsta a treia. Poate fi combinat cu programele Rinichi, Bioritm si Întinerire.

Va recomandam sa îl folositi în combinatie cu urmatoarele produse: Pro-State Power, VitalMan si Liver Aid, URX.23.Meteoropatie
Unele persoane reactioneaza mai puternic la modificarile de front atmosferic. Multi pot face probabil fata cu usurinta acestor schimbari, însa, în lumea noastra moderna, aceste compor­tamente instinctive preistorice pot reveni în forta. Acest program poate fi combinat cu programele Durere, Circulatie si Bioritm.

Produse ce pot fi aplicate intern, în paralel cu acest program: White Willow, Oregano Oil si Polinesian Noni.24.Reîncarcare mentala
Acest program se recomanda celor care sunt expusi unui stres frecvent, pe termen lung si/sau accentuat, precum si în situatiile în care este necesara o acuitate mentala speciala (de exemplu în perioada examenelor). Se recoman­da a fi folosit în special în combinatie cu programele Nervi, Relaxare, Circulatie si Bioritm.

Va recomandam consumul de Rhodiolin, Stress Management B-Complex, Mega B-Complex si Polinesian Noni în paralel cu programul.25.Limfatic
Sistemul limfatic joaca un rol important în sistemul imunitar al organismului. Celulele sale sunt prezente peste tot în organism, unde pot întalni substante straine. Vibratiile acestui program actioneaza asupra sistemului limfatic.
Se recomanda a fi folosit în combinatie cu pro­gra­mele Imunitar, Circulatie si Detoxifiere.

Programul poate fi sprijinit excelent cu urmatoarele produse: Apa alcalina Aquarion, Oregano Oil, ImmunAid, Virago si VeinProteX .Cauta produseLei 181,78


Lei 120,67


Utilizatori Online

Avem 11 vizitatori online
X

Informare


Ati accesat un website PARTENER al CaliVita International.

Daca sunteti deja inscris in Reteaua de consumatori si distribuitori a CaliVita International, va rugam accesati pentru comenzi pagina oficiala a acestei firme: www.calivita.ro.
Daca doriti sa deveniti membru al Retelei CaliVita, va rugam sa accesati urmatorul link http://calivita.ro/registration/0403400799/.