Get Adobe Flash player
Home Produse din plante Super Soya Lecithin 250 capsule
Super Soya Lecithin 100 capsuleTriple Potency Lecithin

Super Soya Lecithin 250 capsule
(imagine marita)


Super Soya Lecithin 250 capsule

Pret: Lei 107,33
Lecitina este o substanta naturala, de origine vegetala, prezenta în unele alimente, cum ar fi soia. Scade colesterolemia prin convertirea colesterolului si a altor lipide în substante hidrosolubile usor de eliminat din organism. Curata peretii vaselor sanguine, fortifica musculatura cardiaca. Este considerata o substanta care arde grasimile. Deoarece alimentatia noastra contine, în general, o cantitate de grasimi mult peste cea necesara, consumul lecitinei este obligatoriu. O alta proprietate importanta a lecitinei consta în faptul ca, în cazul unui consum sistematic, amelioreaza durerile articulare. Alte efecte benefice: confera o culoare sanatoasa parului si poate reduce caderea acestuia. În cazul persoanelor în varsta, fara pofta de mancare, constituie un excelent roborant, tonifiant.

Jos colesterolul !
Ingrediente

Lecitina de soia 1200 mg care contine:
Fosfatidilcolina 180 mg
Fosfatidiletanolamina 156 mg
Fosfatidilinoziltol 120 mgCauta produseLei 181,78


Lei 392,92


Utilizatori Online

Avem 19 vizitatori online
X

Informare


Ati accesat un website PARTENER al CaliVita International.

Daca sunteti deja inscris in Reteaua de consumatori si distribuitori a CaliVita International, va rugam accesati pentru comenzi pagina oficiala a acestei firme: www.calivita.ro.
Daca doriti sa deveniti membru al Retelei CaliVita, va rugam sa accesati urmatorul link http://calivita.ro/registration/0403400799/.