Get Adobe Flash player
Home Pentru curatenie CaliClean Natural Bathroom
CaliClean Natural All PurposeCaliClean Natural Glass Cleaner

CaliClean Natural Bathroom
(imagine marita)


CaliClean Natural Bathroom

Pret: Lei 31,04
Daca v-ati asigurat deja ca organismul dumneavoastra se afla in cea mai buna forma gratie produselor CaliVita si a unui stil de viata sanatos, acum este vremea sa dati o infatisare noua si caminului dumneavoastra cu ajutorul noii noastre game de produse de curatat ecologice.

V-ati dori un mediu curat si sigur pentru familia dumneavoastra?
Va este teama ca produsele chimice continand substante sintetice otravitoare pot afecta sanatatea familiei dumneavoastra? Nu va place sa folositi substante nocive, daunatoare pentru mediul inconjurator? Exista o solutie!

Faceti-va apartamentul mai curat si mai ecologic cu familia de produse CaliClean!

Preocuparea pentru curatenie si mentinerea acesteia este veche de cand lumea, aceasta fiind nu doar importanta din punctul de vedere al simtului nostru estetic, ci si necesara din ratiuni de igiena. In lipsa unei curatenii adecvate a apartamentului, bacteriile si virusurile se dezvolta in voie si pot cauza aparitia unor boli.

Pe de alta parte, grija constanta, aproape maniaca, pentru o curatenie antiseptica, nu reprezinta nici aceasta o solutie prea buna, caci un mediu prea steril nu ajuta la intarirea sistemului nostru de aparare – mai ales in cazul copiilor – in fata unui contact cu virusurile si bacteriile. Calea de mijloc, cea de preferat, este aceea a unei curatenii usoare, efectuate insa in mod regulat.


Curat, ecologic, CaliClean!

Familia de produse CaliClean va ajuta sa va pastrati caminul curat intr-un mod usor si eficient.
Surfactanti naturali, pe baza de plante, 100% biodegradabili, si utilizare simpla!

  • CaliClean Produs natural de curatat cu utilizare generala - 946 ml, miros de lamaie Poate fi folosit pentru curatarea mobilelor de interior sau exterior, a aparatelor electronice sau a dusumelelor.*
  • CaliClean Produs natural de curatat pentru baie - 946 ml, miros de lamaie Poate fi folosit pentru curatarea faiantei, a cazii de baie si a chiuvetei, precum si pentru prevenirea depunerilor de calcar pe acestea.*
  • CaliClean Produs natural de curatat pentru toaleta - 946 ml, inodor. Pentru curatarea vasului de toaleta.
  • CaliClean Produs natural de curatat pentru geamuri - 946 ml, miros de lamaie Pentru curatarea oglinzilor, geamurilor si a obiectelor din sticla.*
  • CaliClean Produs natural de curatat pentru bucatarie - 946 ml, miros de citrice Poate fi folosit pentru curatarea faiantei, a suprafetelor de lucru sau a mobilei din bucatarie.*


* NU folositi pe lemn sau suprafete lacuite. Electrocasnicele se scot din priza inainte de a fi curatate. In cazul suprafetelor sensibile, se testeaza mai intai pe o zona mica, care nu se afla la vedere.


Daca va ganditi deja la modalitatile in care puteti face mai mult pentru viitorul si sanatatea copiilor si nepotilor dumneavoastra, daca v-ar placea sa asigurati familiei si animalelor dumneavoastra de companie un mediu curat si sigur, daca ati dori sa tineti produsele chimice periculoase departe de caminul dumneavoastra, folositi gama de produse CaliClean!

Ce anume face ca produsele CaliClean sa fie mai bune si ecologice ?
- Sunt obtinute din substante 100% biodegradabile
- Contin 100% surfactanti de origine vegetala
- Nu contin fosfati si dioxina
- Nu contin materii prime obtinute din substante petrochimice
- Nu contin ingrediente de origine animala
- Nu sunt testate pe animale
- Ambalajul lor este confectionat din materiale reciclabile
- Parfumurile naturale utilizate sunt conforme cu standardele IFRA (Asociatia Internationala a Parfumurilor)
- Toate ingredientele folosite sunt autorizate de Agentia de Protectie a Mediului din SUA.

Atentie!
Desi sunt ecologice, produsele de curatat pot provoca iritatii in contact cu ochii sau gura. A nu se pastra la indemana copiilor! In caz de contact cu ochii: clatiti cu apa din abundenta timp de 15 minute, apoi cereti sfatul unui medic! In caz de ingestie: nu va autoprovocati voma, ci beti un pahar cu apa si luati legatura cu medicul dumneavoastra.Cauta produseUtilizatori Online

Avem 24 vizitatori online
X

Informare


Ati accesat un website PARTENER al CaliVita International.

Daca sunteti deja inscris in Reteaua de consumatori si distribuitori a CaliVita International, va rugam accesati pentru comenzi pagina oficiala a acestei firme: www.calivita.ro.
Daca doriti sa deveniti membru al Retelei CaliVita, va rugam sa accesati urmatorul link http://calivita.ro/registration/0403400799/.