Get Adobe Flash player
Home Minerale si oligoelemente

Minerale si oligoelemente

Chelated Zinc

100 tablete
Zincul este indispensabil pentru functionarea optima a sistemului imunitar. Aportul de zinc ofera protectie impotriva racelii, gripei, conjunctivitelor si altor infectii.

Lei 30,07
[Detalii produs...]  
Iron Plus

100 tablete
Fierul este o substanta minerala vitala pentru viata, absolut necesara pentru sinteza hemoglobinei din eritrocite (globulele rosii), a mioglobinei din celulele musculare si a unor enzime esentiale.

Lei 37,61
[Detalii produs...]  
MagneZi B6

90 tablete
Deficienta de magneziu afecteaza absorbtia calciului In organism, ceea ce poate duce la deficienta de calciu, crescand riscul de osteoporoza.

Lei 55,70
[Detalii produs...]  
Mega Zinc

100 tablete
Zincul este indispensabil in biosinteza proteinelor si, implicit, a acizilor nucleici (AD şi ARN).

Lei 33,07
[Detalii produs...]  
Power Mins

Importanta substantelor minerale este subliniata si de faptul ca, in timp ce organismul este capabil sa sintetizeze anumite vitamine, acesta nu este capabil sa sintetizeze minerale, ele trebuind aduse prin aport alimentar.

Lei 48,54
[Detalii produs...]  
Pro Selenium

Seleniul are un rol important in mentinerea sanatatii si incetineste imbatranirea tesuturilor.

Lei 28,91
[Detalii produs...]  
Strong Bones Calcium/Magnezium 100 capsule

Calciul si Magneziul sunt minerale indispensabile organismului. Sunt necesare pastrarii sanatatii oaselor si a danturii, functionarii optime a aparatului cardiovascular, a sistemului nervos si musculaturii. Magneziul, asociat cu calciul, combate stresul .

Lei 48,54
[Detalii produs...]  
Strong Bones Calcium/Magnezium 250 capsule

Calciul si Magneziul sunt minerale indispensabile organismului. Sunt necesare pastrarii sanatatii oaselor si a danturii, functionarii optime a aparatului cardiovascular, a sistemului nervos si musculaturii. Magneziul, asociat cu calciul, combate stresul.

Lei 94,95
[Detalii produs...]  
Strong Bones Plus

Calciul si Magneziul sunt minerale indispensabile organismului. Vitamina D este necesara pentru absorbtia intestinala a calciului si fixarea acestuia in masa osoasa.

Lei 60,92
[Detalii produs...]  

  • «« Start
  • « Prev
  • 1
  • Next »
  • End »»


Display #  
Results 1 - 9 of 9

Cauta produseLei 151,62


Lei 65,07


Utilizatori Online

Avem 18 vizitatori online
X

Informare


Ati accesat un website PARTENER al CaliVita International.

Daca sunteti deja inscris in Reteaua de consumatori si distribuitori a CaliVita International, va rugam accesati pentru comenzi pagina oficiala a acestei firme: www.calivita.ro.
Daca doriti sa deveniti membru al Retelei CaliVita, va rugam sa accesati urmatorul link http://calivita.ro/registration/0403400799/.