Get Adobe Flash player
Home Minerale si oligoelemente Pro Selenium
Power MinsPro-State Power

Pro Selenium
(imagine marita)


Pro Selenium

Pret: Lei 28,91
Seleniul are un rol important in mentinerea sanatatii si incetineste imbatranirea tesuturilor.

Poate neutraliza efectul unor substante cancerigene.

Este indispensabil pentru functionarea pancreasului si mentinerea elasticitatii tesuturilor.

Consumul de seleniu se recomanda mai ales femeilor la menopauza, deoarece amelioreaza bufeurile si starea de indispozitie generala. Barbatii au insa si mai mare nevoie de seleniu, deoarece o buna parte din acesta se concentreaza In testicule si se elimina o data cu sperma.

Seleniul si vitamina E actioneaza sinergic, contribuind la buna functionare a inimii si a sistemului imunitar.

Solul Noii Zeelande este sarac in Seleniu si de aceea populatia din zona sufera de insuficienta cardiaca si musculara. Nevoile de Seleniu ale acestei populatii a fost suplinit prin importul de grau din Australia. Tot lipsa de Seleniu provoaca si frecventele mio-cardiopatii, care au o incidenta crescuta in regiunea Keshan din China, de unde provine si denumirea de boala Keshan.

Sursele naturale de seleniu sunt germenii de grau, taritele, ceapa, rosiile, fructele de broccoli si pestele ton. Deficitul de Seleniu duce la scaderea rezistentei organismului la boli.

Atentie! Depasirea dozei maxime se admite numai la recomandarea medicului si sub controlul acestuia, fiindca supradozarea poate determina efecte secundare neplacute.


Un flacon de Pro Selenium contine 60 tablete .

Dozare : 1 tableta / zi sau conform recomandarilor .

Ingrediente

Seleniu (din seleniu metionina si selenat de sodiu) ..............50 mcgCauta produseUtilizatori Online

Avem 32 vizitatori online
X

Informare


Ati accesat un website PARTENER al CaliVita International.

Daca sunteti deja inscris in Reteaua de consumatori si distribuitori a CaliVita International, va rugam accesati pentru comenzi pagina oficiala a acestei firme: www.calivita.ro.
Daca doriti sa deveniti membru al Retelei CaliVita, va rugam sa accesati urmatorul link http://calivita.ro/registration/0403400799/.