Get Adobe Flash player
Home Minerale si oligoelemente MagneZi B6
Lutein PlusMeal Time Digestive Enzymes

MagneZi B6
(imagine marita)


MagneZi B6

Pret: Lei 55,70
Deficienta de magneziu afecteaza absorbtia calciului In organism, ceea ce poate duce la deficienta de calciu, crescand riscul de osteoporoza. Se cunoaste faptul ca deficienta de magneziu este asociata cu numeroase afectiuni, printre care spasmele musculare, osteomalacie, afectiuni renale, tulburari de somn, afectiuni gastro-intestinale, pierderea poftei de mancare, tahicardie.
Foarte importanta este si forma chimica sub care se prezinta magneziul, deoarece poate influenta semnificativ absorbtia si utilizarea sa. Suplimentul alimentar MagneZi B6 fabricat de CaliVita International contine magneziu legat organic, sub forma de citrat, una dintre formele cele mai usor de utilizat de catre organism.
In suplimentele alimentare, cel mai des, alaturi de magneziu se gaseste si vitamina B6, deoarece faciliteaza absorbtia magneziului, actionand sinergic cu acesta. In plus, vitamina B6 are, de asemenea, rol In metabolismul proteinelor, glucidelor si lipidelor si In functionarea normala a sistemului nervos si muscular.
Zincul este un alt element important pentru mentinerea sanatatii, o deficienta chiar nesemnificativa a acestuia putand crea numeroase probleme. Este necesar pentru activarea a numeroase enzime, pentru diviziunea celulara, dezvoltarea tesuturilor conjunctive, functionarea adecvata a sistemului imunitar, mineralizarea oaselor, functionarea corecta a glandei tiroide, iar prin proprietatile sale antioxidante combate procesele oxidative din organism.


Suplimentul alimentar MagneZi B6 se adreseaza persoanelor care depun efort fizic intens, de exemplu sportivilor sau celor care desfasoara munci fizice grele, persoanelor care depun un efort mental intens, precum si celor care doresc sa aiba mai multa energie in zilele epuizante.

Atentie !

Persoanele cu afectiuni renale trebuie sa ceara avizul medicului specialist inainte de a consuma produsul !

Un flacon contine 90 tablete

Mod de administrare : 1 tableta / zi sau conform recomandarilor

Ingrediente

Magneziu .............100 mg
Zinc ......................5 mg
Vitamina B6 ..........5 mgCauta produseLei 112,45


Lei 114,49


Utilizatori Online

Avem 6 vizitatori online
X

Informare


Ati accesat un website PARTENER al CaliVita International.

Daca sunteti deja inscris in Reteaua de consumatori si distribuitori a CaliVita International, va rugam accesati pentru comenzi pagina oficiala a acestei firme: www.calivita.ro.
Daca doriti sa deveniti membru al Retelei CaliVita, va rugam sa accesati urmatorul link http://calivita.ro/registration/0403400799/.