Get Adobe Flash player
Home Aquarion - purificarea apei Aquarion - Purificare si ionizare apa
Aquabelle Regenerating CreamAquarion Filter

Aquarion - Purificare si ionizare apa
(imagine marita)


Aquarion - Purificare si ionizare apa

Pret: Lei 5.950,00Disponibilitate

De obicei se expediaza in :

Produsul nu este in stoc

Mentinerea unei concentratii adecvate de apa in organism este vitala pentru protejarea sanatatii. Apa indeplineste o serie de sarcini: ajuta la absorbtia nutrientilor din alimente, dizolva si indeparteaza din organism substantele produse in timpul metabolismului, joaca un rol crucial in mentinerea constanta a temperaturii corporale (evaporare, transpiratie), protejeaza cele mai importante organe, regleaza nivelul de electroni si protoni din celule si este indispensabila pentru numeroase procese fiziologice.
Pentru ca procesele din organism sa se desfasoare normal, trebuie sa bem 2,5 litri de apa zilnic. Aceasta cantitate poate creste la 3-4 litri vara, cand depunem efort fizic intens sau cand facem sport, deoarece o cantitate foarte mare de apa se evapora prin piele. Prin urmare, consumul adecvat de apa (cantitativ si calitativ) este foarte important.


Aparatul de ionizare si filtrare a apei

Aparatul produce apa ionizata filtrand apa de robinet de mai multe ori, apoi purificand-o de clor si separand-o electric. in urma separarii electrice, apa dobandeste un pH alcalin sau acid.

Prima data, apa de la robinet trece printr-un filtru mecanic care retine impuritatile mari. Dispozitivul mai are si un filtru intern, de 0,01 microni, care curata apa de virusuri si bacterii. Orificiile filtrului special sunt de zece ori mai mici decat dimensiunile virusurilor. Se autocurata si, din acest motiv, nu se pot acumula in el reziduurile.Turmalina din componenta sa imbogateste apa cu ioni, datorita caracteristicilor unice ale acestui mineral. Dupa filtrare, apa este ionizata in interiorul unui vas de titaniu-platina, intre doi electrozi. Cei doi electrozi si interiorul vasului sunt separati printr-o membrana speciala. Utilizatorul poate seta aparatul in functie de cat de acida sau alcalina doreste sa fie apa, care poate fi folosita in mai multe scopuri.

Apa alcalina are un puternic efect antioxidant si, astfel, protejeaza celulele impotriva efectelor daunatoare ale radicalilor liberi. De asemenea, intarzie procesele de imbatranire. Apa ionizata alcalina este deosebit de bogata in oxigen; prin consumul acesteia, este fortificat sistemul natural de aparare al organismului si astfel, nu ne imbolnavim atat de usor. Apa ionizata alcalina are o capacitate de hidratare mai mare, deoarece patrunde mai usor in celule.

Aparatul poate produce apa ionizata acida prin simpla modificare a setarii aparatului. Este interzis sa se bea apa acida ionizata. Utilizata extern, este benefica pentru piele; se obtin rezultate bune in cazurile de micoze la nivelul mainilor, picioarelor si unghiilor. De asemenea, poate fi folosita in gospodarie, pentru dezinfectarea suprafetelor, in cazul in care nu vrem sa folosim substante chimice.

Intrebari frecvente:

In cat timp se scurge 1 litru de apa?
Mai putin de un minut (in medie, 40-45 de secunde).

Cat de des trebuie sa schimbam filtrul?
In cazul apei de o calitate si utilizare normale, pentru o familie alcatuita din patru membri, filtrul trebuie schimbat dupa aproximativ 6 luni. Aparatul masoara permanent cantitatea de apa utilizata, si cand aceasta cantitate ajunge la 4000 l, este afisata de aparat - in acest moment, filtrul trebuie neaparat schimbat. Atentie: daca pe durata utilizarii, aspectul sau mirosul apei se schimba, se impune schimbarea imediata a filtrului – indiferent de cantitatea de apa utilizata pana in acel moment. Durata de viata a filtrului poate scadea in functie de calitatea apei !

Este nevoie de un instalator la montarea aparatului?
In cazul unei racordari normale, nu este nevoie. Daca insa doriti sa realizati racordul sub chiuveta, sau in cazul unei chiuvete care nu apartine unui anumit standard, cereti ajutorul unui instalator.

Este nevoie de piese in plus?
Daca aparatul este instalat diferit fata de modul recomandat, da, poate fi nevoie de piese in plus; de ex. in cazul racordarii la un robinet non-standard, posibil sa fie necesar un asa-numit reductor, care poate fi montat doar de un instalator. in astfel de situatii, compania noastra nu este responsabila de stricaciunile provocate de eventuala instalare incorecta a aparatului !

Poate fi setat pH-ul?
Da, poate fi reglat. Exista noua trepte de utilizare: patru trepte pentru aciditate si patru pentru alcalinitate. La treapta „0” puteti obtine apa purificata („Purified”), dar neionizata. Aparatul are, de asemenea, o asa-numita functie de acord fin, cu ajutorul careia poate fi si mai precis reglat, in functie de calitatea sau pH-ul apei de la robinet

Se poate gati cu apa de la Aquarion?
Da, se poate gati cu apa alcalina si cea purificata (Purified). Nu utilizati apa acida ionizata la gatit!

Exista vreo limitare a cantitatii de apa consumata?
Apa ionizata poate fi consumata in limitele corespunzatoare apei obisnuite, deci nu trebuie consumata in cantitati nici mai mici, nici mai mari decat apa obsinuita. in cazul in care utilizam apa ionizata in alte scopuri (de ex. pentru gatit), se foloseste aceeasi cantitate ca si in cazul apei obisnuite.
Va recomandam sa consumati zilnic cantitatea optima de apa necesara mentinerii sanatatii (2-3 l sau chiar mai mult, in cazul unor temperaturi ridicate, a practicarii unui sport sau in caz de diaree).

Ce se intampla cu reziduurile retinute de filtru?
Acestea raman in filtru; din acest motiv, filtrul trebuie schimbat periodic.

Poate fi aparatul utilizat pentru filtrarea apei de fantana?
NU se recomanda acest lucru ! Daca totusi doriti sa utilizati aparatul pentru filtrarea apei de fantana, va recomandam ca mai intai sa efectuati analiza apei la un institut autorizat.

La ce se poate utiliza apa purificata (PURIFIED)?
Apa purificata poate fi consumata si de catre copii, si, de asemenea, este sigura si pentru prepararea hranei sugarilor.
In cazul in care luati medicamente, consumati intotdeauna apa purificata (niciodata NU folositi apa ionizata !)

Poate avea vreun efect negativ alcalinizarea organismului?
In cazul unui consum normal (2-2,5 l), se considera ca nu pot exista efecte negative.

Sugarii/copiii mici pot consuma apa alcalina?
Cel mai bine, in cazul sugarilor si al copiilor mici, este sa consume apa purificata ("Purified").

Ce se intampla daca in aparat ajunge apa calda?
Apa calda dauneaza filtrului si aparatului, de aceea utilizarea acesteia este INTERZISA!

La ce serveste pre-filtrul? Cum trebuie curatat?
Pre-filtrul filtreaza impuritatile mecanice mai mari. Daca este necesar, pre-filtrul trebuie scos si spalat cu apa curata si, de asemenea, trebuie indepartate impuritatile pe care le-a retinut.

De ce este necesara activarea butonului "reset" atunci cand se schimba filtrul?
Resetarea este necesara pentru a anula inregistrarea cantitatii de apa consumata, deoarece aceasta informatie ne indica cand trebuie schimbat din nou filtrul.

Exista vreo limita superioara?
Consumul apei alcaline se recomada oricui incepand de la varsta de 6 ani, iar limita superioara de varsta nu exista.

Are vreun efect secundar? Cine nu poate consuma aceasta apa?
Pe langa faptul ca necesita o perioada de acomodare, nu are nici un efect secundar. insa persoanele care sufera de boli cronice trebuie sa ceara avizul medicului inainte de consumarea apei.

Poate fi utilizata apa acida pentru baia nou-nascutilor?
Este interzisa utilizarea apei acide pentru baia nou-nascutilor!Cauta produseLei 73,73


Lei 50,67


Utilizatori Online

Avem 7 vizitatori online
X

Informare


Ati accesat un website PARTENER al CaliVita International.

Daca sunteti deja inscris in Reteaua de consumatori si distribuitori a CaliVita International, va rugam accesati pentru comenzi pagina oficiala a acestei firme: www.calivita.ro.
Daca doriti sa deveniti membru al Retelei CaliVita, va rugam sa accesati urmatorul link http://calivita.ro/registration/0403400799/.