Get Adobe Flash player
Home Antioxidanti Xantho Plus
White WillowXShape

Xantho Plus
(imagine marita)


Xantho Plus

Pret: Lei 104,24
Esenţa Fructelor

La baza acestui produs stă o plantă foarte va­loroasă, redescoperită de curând, mangostana, de această dată sub formă de extras. Mangostana (lat. Garcinia mangostana) mai este numită şi „regina fructelor”. Este originară din Arhipeleagul Malaeziei, Asia de Sud, unde este folosită de se­cole în me­di­cina tradiţională. Datorită proprie­tăţilor sale ex­ce­lente, este foarte răspândită, fiind cul­tivată astăzi în zonele cu climă temperată din America de Sud şi Centrală şi din Africa. Mango­stana este una din cele mai studiate plante din zilele noastre. Fructul şi coaja de mangostana con­ţin un grup special de compuşi polifenoli, numiţi xantone. Xantonele se găsesc în mai multe tipuri de plante, dar concentraţia cea mai ridicată o au în mangostană. Datorită puternicelor efecte antioxi­dante, acestea protejează celulele îm­potriva efectelor nocive ale radicalilor liberi, prin urmare, dacă sunt aplicate o perioadă îndelungată, influ­enţează benefic sistemul cardiovascular, proce­sul de îmbătrânire şi o serie de afecţiuni care sunt agravate şi mai mult de radicalii liberi. Extractul de mangostană folosit în acest produs este stan­dar­dizat la alfa-mangostană, una din cele mai intens studiate specii de xantone.

Se ştie că aplicarea simultană a mai multor tipuri de antioxidanţi poate fi de folos, deoarece, datorită interacţiunii acestora, se protejează reciproc de de­teriorările oxidative. Am completat Xantho PLUS cu un amestec special patentat, care conţine ur­mă­­toarele surse excelente de antioxidanţi:

Datorită efectelor sale energizante şi protec­toare, ceaiul verde este folosit în medicina tradiţio­nală chi­ne­zească de aproximativ 5.000 de ani. Fiind o sursă bogată de polifenoli şi catechine, acesta este un puternic antioxidant. Extractul de ceai verde folosit în Xantho PLUS este standar­dizat la un antioxidant special, aşa-numitul EGCG (epigalocatechin gala­tul), ale cărui efecte antioxi­dante sunt de o sută de ori mai puternice decât ale vitaminei C şi de 25 de ori mai puternice decât ale vitaminei E.*

Extrasul de sâmburi de struguri este un anti­oxi­dant cunoscut şi folosit de mult timp, care, printre altele, datorită conţinutului ridicat de flavonoide şi faptului că este o sursă concentrată de proan­to­cianidine oligo­merice (OPC), protejează nu doar ce­lu­lele, ci şi structura vaselor sanguine.

Datorită conţinutului de acid elagic, rodiile sunt ex­celenţi protectori celulari. Grepfrutul conţine o serie de substanţe active excelente, cum ar fi terpenele, flavonolii, vitaminele. Efectul antioxidant deosebit al fructelor de pădure este, de asemenea, cunoscut de mult timp. Acesta se datorează, prin­tre altele, conţi­nu­tului lor ridicat de antocianidine. Xantho PLUS conţine extract de afine de cultură şi de afine sălbatice.
Xantho PLUS este un produs de o calitate deo­sebită, ce conţine surse excelente de anti­oxidanţi, cu ajutorul cărora putem sprijini eficient protecţia celulară şi întregul orga­nism împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi. În cazul în care protecţia antioxidantă este importantă pentru dum­nea­voastră, alegeţi Xantho PLUS!

Un flacon contine 90 capsule.

Doza : 1 - capsule / zi

Ingrediente :

Extract Xanthosteen .............................166,7 mg

Amestec patentat  ................................200 mg

( extract de ceai verde; extract de samburi de struguri;

extract din grapefruit; extract din rodie;

pulbere din fructe de afin; extract din fructe de afin )Cauta produseUtilizatori Online

Avem 19 vizitatori online
X

Informare


Ati accesat un website PARTENER al CaliVita International.

Daca sunteti deja inscris in Reteaua de consumatori si distribuitori a CaliVita International, va rugam accesati pentru comenzi pagina oficiala a acestei firme: www.calivita.ro.
Daca doriti sa deveniti membru al Retelei CaliVita, va rugam sa accesati urmatorul link http://calivita.ro/registration/0403400799/.