Get Adobe Flash player
Home Articole Antioxidanti Melatonin 3.0
Mega ZincMenopausal Formula

Melatonin 3.0
(imagine marita)


Melatonin 3.0

Pret: Lei 50,67
Organismul uman, pe măsură ce înaintează în vârstă, suferă o serie de modificări legate de declinul funcţiilor fiziologice, ceea ce determină o scădere a capacităţii de răspuns la stres şi o creştere a incidenţei bolilor. Se diminuează capacitatea fizică, funcţiile pulmonare, cardiace, renale, sexuale, endocrine, auditive, vizuale.
Bătrâneţea este o etapă inevitabilă a existenţei noastre, dar o putem face mai suportabilă, facilă  şi să rămânem cât mai puţin dependenţi de cei din anturajul nostru.
În structura trunchiului cerebral uman intră şi o mică formaţiune, care a fost denumită epifiză (glanda pineală), căreia, de-a lungul secolelor, i-au fost atribuite diverse funcţii. În evul mediu, renumitul filozof francez Rene Descartes credea că aici sălăşluieşte sufletul, această glandă fiind învăluită de un oarecare mister. În prezent, se cunosc mai multe despre ea, dar misterul pare să persiste în continuare.
Melatonina este sintetizată la nivel epifizar, în condiţiile în care intensitatea luminii scade, pornind de la serotonină, o substanţă neurotransmiţătoare. Are rol important în aşa-numitul ritm nictemeral, adică alternanţa periodică somn-stare de veghe. Scăderea intensităţii luminii naturale stimulează sinteza sa, acest lucru asigurând odihna fiziologică. Acest fapt este deosebit de important, deoarece, în timpul stării de veghe, în organism se acumulează cantităţi importante de substanţe toxice, care pot fi eliminate doar în timpul somnului, corespunzător bioritmului fiecăruia.
S-a descoperit, de asemenea, că melatonina este unul dintre cei mai puternici antioxidanţi (mai puternic chiar decât vitamina C şi E), fiind singurul antioxidant capabil să pătrundă în fiecare din celulele corpului şi să prevină astfel distrugerile provocate de radicalii liberi ajunşi în organism prin alimente sau produşi de stres. Astfel, melatonina distruge şi radicalii liberi răspunzători de unele afecţiuni degenerative (cancer, Alzheimer, Parkinson).

Un flacon contine 60 tablete.

Doza : 1 - 2 tablete inainte de culcare .

Ingrediente

Melatonină...................3 mgCauta produseUtilizatori Online

Avem 3 vizitatori online
X

Informare


Ati accesat un website PARTENER al CaliVita International.

Daca sunteti deja inscris in Reteaua de consumatori si distribuitori a CaliVita International, va rugam accesati pentru comenzi pagina oficiala a acestei firme: www.calivita.ro.
Daca doriti sa deveniti membru al Retelei CaliVita, va rugam sa accesati urmatorul link http://calivita.ro/registration/0403400799/.