Get Adobe Flash player
Home Alte suplimente alimentare Cholestone
Chelated ZincChromium Max 500

Cholestone
(imagine marita)


Cholestone

Pret: Lei 65,07
 

Efecte si recomandari :

· scaderea colesterolului si a trigliceridelor,

· antecedente familiale de infarct miocardic, hipertensiune arteriala,

· la persoanele cu exces ponderal,

· prevenirea afectiunilor cardiovasculare ( cardiopatia ischemica, hipertensiunea arteriala ).

Observatii : este foarte important regimul alimentar sarac in grasimi si modul de viata ( multa miscare).

Doza : 3 x 1 tablete pe zi

Uleiul de seminte de in este cea mai bogata sursa naturala de acizi grasi omega-3. Acesta contine ambii acizi grasi omega-3 necesari, atat acidul alfa-linolenic, cat si acidul linoleic, care, pe langa rolul jucat în cadrul metabolismului, pot avea si efecte benefice în mentinerea sanatatii aparatului cardiovascular. Acizii grasi omega-3 reduc semnificativ nivelul trigliceridelor si scad într-o masura mai mica nivelul sanguin al colesterolului.
Pectina de mar intervine în metabolismul lipidic, fiind un excelent absorbant al lipidelor. Reduce sinteza colesterolului si a trigliceridelor în ficat. Împreuna cu alte fibre, îmbunatateste tranzitul la nivelul intestinului gros. Creeaza senzatia de satietate.
Usturoiul are multe proprietati benefice. Contine numeroase substante active care determina scaderea colesterolului LDL ("rau") din sange si cresterea nivelului de colesterol HDL ("bun"), reducand riscul producerii bolilor cardiovasculare.
Lecitina joaca un rol important în metabolismul lipidic si participa la îndepartarea colesterolului din fluxul sanguin.
Antioxidantii (vitaminele C si E) actioneaza sinergic si - pe langa alte proprietati - protejeaza acizii grasi de efectul nociv al oxidarii.
Cromul intervine în metabolismul lipidic prin reglarea nivelului lipidelor din sange. Ajuta la transportul grasimilor si la arderea acestora. Intervine benefic si în metabolismul glucidic. Scade nivelul colesterolului LDL si creste nivelul colesterolului HDL din sange.

Cu inima usoara.

 

Mod de prezentare : cutie cu 90 tablete

Ingrediente

Ulei din seminte de in 200 mg
Pectina de mar 200 mg
Usturoi 100 mg
Lecitina 100 mg
Vitamina C 60 mg
Vitamina E 10 mg
Crom 50 mcgCauta produseUtilizatori Online

Avem 39 vizitatori online
X

Informare


Ati accesat un website PARTENER al CaliVita International.

Daca sunteti deja inscris in Reteaua de consumatori si distribuitori a CaliVita International, va rugam accesati pentru comenzi pagina oficiala a acestei firme: www.calivita.ro.
Daca doriti sa deveniti membru al Retelei CaliVita, va rugam sa accesati urmatorul link http://calivita.ro/registration/0403400799/.