Get Adobe Flash player
Home Afectiuni Diabet tip 2

Ptr. diabetul tip 2 (fara insulina) se recomanda :

  • Rhodiolin 2-4 cps pe zi ,
  • Cromium max cate 2 cps inainte de mese ,
  • Nopalin cate 2 cpr inainte de mese cu un pahar de apa, ptr. cei supraponderali , iar ptr. cei subponderali doar 1 cpr dupa mese.

Merge foarte bine si :

  • Noni lichid 2 zile cate 2 lingurite (de plastic) pe zi,apoi jumatate de capac dimineata si seara cu jumatate de ora inainte de masa ,
  • Protect 4 life 2-3 cpr zilnic si
  • StrongBones sau PowerMins 2-3 cpr zilnic.

Tratamentele medicamentoase mai lungi de 6-12 luni nu se vor intrerupe niciodata brusc ! Este valabil acest lucru pentru orice boala !

Atentie! In cazul diabetului este foarte important controlul glicemiei cat mai des ( zilnic daca se poate ) in timpul unui tratament naturist ca acesta , ptr. ca poate scadea glicemia si sa se ajunga la hipoglicemie .In paralel cu tratamentul naturist se scad treptat, in functie de valorile glicemiei, celelalte medicamente .

Produsele recomandate mai sus, au si rolul de a combate si impiedica complicatiile diabetului (retinopatia diabetica ,neuropatia diabetica ,nefropatia diabetica , asa -zis "piciorul diabetic ") adica distrugerea ochilor ,a sistemului nervos , a rinichilor si chiar amputarea piciorului !

Foarte bine ajuta in caz de diabet ,apa alcalina intern si apa acida extern, de la ionizatorul si activatorul de apa Aquarion , care in plus regleaza si metabolismul si greutatea !

Cauta produseUtilizatori Online

Avem 29 vizitatori online
X

Informare


Ati accesat un website PARTENER al CaliVita International.

Daca sunteti deja inscris in Reteaua de consumatori si distribuitori a CaliVita International, va rugam accesati pentru comenzi pagina oficiala a acestei firme: www.calivita.ro.
Daca doriti sa deveniti membru al Retelei CaliVita, va rugam sa accesati urmatorul link http://calivita.ro/registration/0403400799/.